zakaznicka podporazakaznicka zona


Ak sa stotožňujete s myšlienkou poskytovania našich služieb, máte reálny záujem o dodávku a montáž plynového kotla  a ste z Bratislavy alebo okolia, vyplňte prosím formulár.



Tu si môžete požiadať o predbežnú cenovú kalkuláciu dodávky plynového kotla v Bratislavskom kraji a okolí. Čím viac vstupných informácií nám do formulára zadáte, tým presnejšiu kalkuláciu Vám vyhotovíme.

Ak máte pocit že je Vaša budúca inštalácia komplikovaná, či máte pochybnosti o realizovateľnosti vášho nápadu, napíšte do popisu, že máte záujem o obhliadku a my sa u Vás radi zastavíme. Odborne zhodnotíme Vaše predstavy s možnosťami realizovateľnosti, prípadne Vám ochotne navrhneme nové alternatívy, ktoré budú pre Vás možno výhodnejšie. Po takejto odbornej obhliadke Vám vo väčšine prípadov dokážeme vypracovať cenovú ponuku ,,na kľúč" , teda vopred budete vedieť výšku investície, ktorú budeme môcť samozrejme ešte spolu prediskutovať a prípadne pozmeniť k Vašej spokojnosti.


 V prípade problémov s formulárom, alebo ohľadom iných požiadaviek nás kontaktujte  v čase po-pia 8:00 - 17:00 hod., so-ne a sviatky 10:00 - 16:00 hod. na  +421 905 504 669. V prípade obsadenej linky, alebo straty signálu využite SMS, prípadne e-mail: servis@duratherm.sk.